NEEN tegen meer windmolens in Nolimpark

685/5000.00

14 % Gefinancierd

€ 685,00
Geschonken
€ 5.000,00
Doel
24
Donateurs

Over de campagne

De plannen van provincies, gemeenten en organisaties om nog meer windturbines te bouwen worden gemaakt en zelfs binnenkort op 5 maart gepresenteerd. Echter heeft blijkbaar niemand bedacht dat deze plannen geen toegevoegde waarde bieden voor de mensen die juist wel de lasten gaan ervaren van nog meer windturbines.

We hebben daarom de krachten gebundeld en proberen om zo veel mogelijk acties te ondernemen om de plannen tegen te houden. Of in ieder geval te zorgen dat de strijd niet ongestreden blijft. Hiervoor is het comité "Windpark Weerstand NoLim" opgericht om het geheel te coördineren. 

Ben jij ook tegen de overlast van de windturbines?
Wil jij ons steunen in onze strijd?
Steun ons door de petitie te tekenen en/of door een gift te doen. Hiermee betalen wij o.a. flyers, spandoeken, drukwerk en kosten om eventuele verdere, al dan juridische, acties te ondernemen.
Geld dat over is, wordt aan lokale goede doelen geschonken, zodat uw bijdrage niet voor niets is.

Teken hier de petitie

Online donatie

U kan dit formulier gebruiken voor uw on-line donatie. Nadat u op de knop heeft geklikt om de donatie te verwerken wordt u mogelijk doorgestuurd naar de betalings provider.

Donorgegevens

NEEN tegen meer windmolens in Nolimpark

Donatie informatie

Online betalen via Mollie

Onze nieuwsbrief

Niet iedereen heeft een Facebook account. Als je toch op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je in ieder geval alle nieuws artikelen die we op deze website plaatsen automatisch in je mailbox.

Contact

Ongeldige invoer
Laten we onze krachten bundelen

tegen meer windmolens in onze LEEFOMGEVING.