Ons comité in het nieuws en besproken in het schepencollege

Ons comité in het nieuws en besproken in het schepencollege

Vanmorgen hebben we ook onze eerste echte media aandacht gekregen van VTM Nieuws

In een kort interview met Annick werd wereldkundig gemaakt dat de bewoners het niet eens zijn met alle plannen.

Lees het volledige artikel op: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/19/zes-nieuwe-windmolens-nolimpark/

Ook kunnen we al wel mededelen dat we de burgemeester en schepen op de hoogte hebben gebracht van onze protesten. Het is fijn om te weten dat de reactie daarop vrij positief was en dat er binnen het schepencollege al uitgebreid discussie heeft plaatsgevonden. Een behoorlijk delen van dat college steunt ons gedachtegoed. Ik kan wel met zekerheid zeggen dat we de volle 100% steun hebben van Vooruit en schepenen Marc Geerts, de boodschap is alvast heel duidelijk aangekomen. Burgemeester en entourage waren allen op de hoogte van ons protest, onze groep enz. Vooruit moedigt ook aan om door te zetten met de actiegroep en stevig te reageren tijdens de info-meeting op 5 maart.

Voor de mensen die nog niet hebben ingeschreven voor dat info-moment. Doe dit vooral voor 25 februari 2024 17:00 uur, want dan stopt blijkbaar de mogelijkheid om in te schrijven. Inschrijven kan via deze link: https://tiny.cc/NolimparkWindproject.

Wanneer mensen geen internet hebben kunnen ze, tijdens kantooruren (8u-12u/13u-17u), bellen op +32-474-440533

Er is zelfs een e-mailadres beschikbaar voor dringende vragen die niet kunnen wachten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze nieuwsbrief

Niet iedereen heeft een Facebook account. Als je toch op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je in ieder geval alle nieuws artikelen die we op deze website plaatsen automatisch in je mailbox.

Contact

Ongeldige invoer
Laten we onze krachten bundelen

tegen meer windmolens in onze LEEFOMGEVING.