De presentatie van de info sessie

De presentatie van de info sessie

Zoals beloofd heeft Encon de presentatie met ons gedeeld die ze gebruikt hebben tijdens de infosessie van 5 maart 2024.

Ik heb er wel een kanttekening bij, want de versie die ik heb ontvangen blijkt alleen voor intern gebruik. Over iedere slide staat een tekst "For internal use only". Normaal zou dit betekenen dat een dergelijk document de organisatie niet zou mogen verlaten, maar gelukkig hebben we in ieder geval dit exemplaar toch mogen ontvangen. We kregen in de mail ook deze vraag: Gelieve deze presentatie enkel voor persoonlijk gebruik te gebruiken. Het is niet toegestaan de presentatie in het openbaar te delen. 

De informatie is echter al openbaar gemaakt, dus ik kies ervoor om de presentatie toch met jullie te delen. Ik heb toestemming gevraagd. Het document is in PDF-formaat dus het zou voor de meeste mensen wel bruikbaar moeten zijn. Wij zouden iedereen willen vragen om het nog eens op het gemak te bestuderen. Het is zeker prima om uw bevindingen met ons te delen op onze facebook groep of via het contactformulier onder aan deze website.

We hebben de presentatie in opdracht van Encon moeten verwijderen omdat ze deze niet openbaar willen publiceren

Encon geeft in de begeleidende e-mail wel ook nog het volgende aan:

  • Zoals aangegeven tijdens het info-moment is er bewust voor gekozen te communiceren voor indiening van de aanvraag en daardoor is het aanvraagdossier nog niet finaal. 
  • In de presentatie zit ook de voorlopig planning. Tijdens het openbaar onderzoek zal al de informatie van het project publiek beschikbaar zijn. U wordt op de hoogte gebracht op het moment dat het openbaar onderzoek start. 

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Niet iedereen heeft een Facebook account. Als je toch op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je in ieder geval alle nieuws artikelen die we op deze website plaatsen automatisch in je mailbox.

Contact

Ongeldige invoer
Laten we onze krachten bundelen

tegen meer windmolens in onze LEEFOMGEVING.