Encon vraagt ons nadrukkelijk de presentatie te verwijderen
Bron: Google Maps

Encon vraagt ons nadrukkelijk de presentatie te verwijderen

Of het nu terrecht is of niet, de presentatie van de info sessie mag niet worden gedeeld op deze website. 

Persoonlijk begrijp ik volkomen het recht dat met copyright te maken heeft. Encon heeft een presentatie met ons per e-mail gedeeld met het uitdrukkelijke verzoek deze niet openbaar te delen. Deze website is openbaar toegankelijk, dus in principe mag hij hier niet gedeeld worden. Ik had wel toestemming gevraagd aan Encon met een duidelijke uitleg. Encon daad in tegen wil natuurlijk niet geassocieerd worden met een website die voornamelijk gericht is tegen de bouw van windmolens. Zijn zijn een onafhankelijk bureau dat hun geld verdient in de wereld van de groene energie.

Encon wil dus graag zelf de hand houden in hetgeen zij publiceren. Volkomen begrijpelijk. Echter op hun website publiceren zij helemaal niets over dit project. Ik heb gezocht op www.encon.eu maar krijg geen enkel resultaat. Ik heb dus toen ik gebeld werd met het dringende verzoek om de presentatie van deze website te verwijderen gehoor moeten geven aan hun verzoek, maar wel ook direct een verzoek ingediend om het gesprek aan te gaan met beslissingsbevoegde mensen binnen Encon over de wijze van communiceren naar de buitenwereld toe. 

U kunt wel de presentatie ontvangen wanneer u hen een verzoek stuurt per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze nieuwsbrief

Niet iedereen heeft een Facebook account. Als je toch op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je in ieder geval alle nieuws artikelen die we op deze website plaatsen automatisch in je mailbox.

Contact

Ongeldige invoer
Laten we onze krachten bundelen

tegen meer windmolens in onze LEEFOMGEVING.