Veel vraag naar informatie vanuit bewoners

Veel vraag naar informatie vanuit bewoners

Vanuit alle windrichtingen krijgen we de vraag of we ook nog een informatiesessie gaan organiseren. Het antwoord is zeker JA.

We zijn zeker van plan om zelf meerdere van dit soort informatie momenten te gaan plannen. Een moment waarop we niet alleen maar willen delen met jullie wat wij aan informatie hebben verzameld, maar waar we ook zeker gaan proberen om jullie vragen te beantwoorden. Voor zover mogelijk natuurlijk, want ook wij zullen niet overal een antwoord op hebben. Maar we zijn altijd in staat om het verder uit te zoeken.

We willen iedereen ook informatie geven over de potentiële bezwaarschriften en de mensen helpen die er graag een willen indienen. Dat is meteen ook de reden waarom we deze informatiesessies pas kunnen geven wanneer de daadwerkelijke aanvraag voor het plaatsen van de windturbines is ingediend. Pas vanaf dat moment kan men een bezwaar indienen.

De informaties sessies gaan in ieder geval plaatsvinden in de Schakel en in zaal Holheide. Mogelijk zullen ook nog andere locaties worden toegevoegd.

We zullen jullie allemaal via deze website en onze Facebookgroep op de hoogte houden over wanneer de sessies gaan plaatsvinden.

Onze nieuwsbrief

Niet iedereen heeft een Facebook account. Als je toch op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je in ieder geval alle nieuws artikelen die we op deze website plaatsen automatisch in je mailbox.

Contact

Ongeldige invoer
Laten we onze krachten bundelen

tegen meer windmolens in onze LEEFOMGEVING.